DR1 program

Nedenfor finder du DR1 programmet i en overskuelig oversigt. Vores DR TV-oversigt viser programmer i dag, i aften og de næste 7 dage.

 

 

DR programoversigtDR (Danmarks Radio) er den offentlige danske tv- og radiostation, der har eksisteret siden 1925.

 

DR har også en stærk digital tilstedeværelse med en omfattende hjemmeside, DR.dk, der tilbyder nyheder, TV-programmer, podcasts, musik og andre formater til deres brugere.

 

DR's mål er at underholde, engagere og informere danskerne med høj kvalitet indhold, der afspejler deres liv, interesser og samfund.

DR TV-kanaler

DR har en række TV-kanaler, som du alle finder i vores unikke TV-guide. 

 

Kanalerne er blandt andet:

Ovenstående DR TV-kanaler henvender sig til et bredt publikum, som du kan læse mere om herunder.

DR programmer i TV-oversigt

DR TV-programmer spænder over en bred vifte af genrer, inklusive nyheder, underholdning, sport, børne- og familieprogrammer, dokumentarer og dramaserier. 

 

Nogle af deres mest populære TV-shows inkluderer:

  • Borgen
  • Forbrydelsen
  • Lulu & Leon
  • Deadline
  • Go' Morgen Danmark

DR har også en stærk radiostation, der tilbyder musik, nyheder, sport, samtale- og debatprogrammer.

 

DR er en væsentlig del af den danske kultur og har spillet en central rolle i udviklingen af den danske tv- og radiobranche. De har også været med til at forme den danske offentligheds debat og samtale ved at producere høj kvalitet indhold, der belyser de mest aktuelle samfundsmæssige spørgsmål og udfordringer.

DR finansieres af licensbetaling

DR er en del af den offentlige sektor og finansieres af licensbetaling fra danskerne. Det betyder, at de er uafhængige af reklame og kommercielle interesser og kan fokusere på at levere upartisk og objektiv information til deres publikum.

 

DR har en stærk tradition for at være en pioner inden for ny teknologi og formidling. De har været med til at introducere mange nye tv- og radiokoncepter i Danmark og er kendt for at være innovative og nytænkende.

 

Til sidst skal det nævnes, at DR har en stærk social ansvarlighed og fokuserer på at fremme mangfoldighed, lighed og inklusion gennem deres indhold og produktion. 

 

De er også dedikerede til at oplyse og engagere deres publikum om vigtige samfundsmæssige spørgsmål og udfordringer. Læs mere.