Nedenfor finder du det spændende DK4 program, som giver dig et hav af udsendelser om alt lige fra jagt og fiskeri til biler, bingo og kultur. Vores TV-guide viser DK4 programmer for i dag (i aften) og de kommende 7 dage.

 

 

DK4 TV og radioDK4 TV er dansk tv-kanal (og radiokanal), der startede med at sende i 1994. DK4 er landsdækkende og når ud til cirka 2 millioner danske husstande, hvilket gør TV-kanalen til hele Danmarks TV-kanal med super spændende programmer og udsendelser fra morgen til aften.

DK4 programmer

DK4's programmer er primært fokuseret på lokale og regionale emner og begivenheder og har til formål at give seere et indblik i livet og kulturen i forskellige dele af Danmark. Over 95 % af udsendelserne på DK4 TV er danske, hvilket ingen andre TV-kanaler kan prale af.

Nogle af de udsendelser, som DK4 typisk sender, inkluderer:

  • Lokale nyheder og aktualitetsprogrammer: DK4 har en række lokale nyhedsudsendelser og aktualitetsprogrammer, der dækker forskellige dele af Danmark.
  • Sport: DK4 sender en del sport på programmet og dækker blandt andet kampe fra den danske 1. division i fodbold.
  • Underholdning: DK4 sender også en række underholdningsprogrammer, herunder musikprogrammer, kulturprogrammer, talkshows, DK4 Bingo og quizprogrammer.
  • Dokumentarprogrammer: Kanalen sender også en række dokumentarprogrammer, der giver seerne et indblik i forskellige emner og begivenheder i Danmark og i verden.
  • Rejseprogrammer: DK4 sender også rejseprogrammer, der tager seerne med på ture til forskellige dele af verden.
  • Livsstilsprogrammer: Kanalen sender også programmer, der fokuserer på forskellige livsstilsemner, herunder mad, bolig, mode og sundhed.
  • DK4 Radio: Kanalen har også sin egen radiostation, hvor de blander sender populær musik og dansk top radio, herunder blandt andet Dansktoppen, gå til radiostationen.

Du kan se DK4 på flere forskellige måder:

  1. Kabel-tv: DK4 er en del af det grundlæggende kabel-tv-tilbud i Danmark, så hvis du har kabel-tv, kan du sandsynligvis finde DK4 i sin tv-pakke. Det koster cirka 15 kr. at tilkøbe TV-kanalen til din TV-pakke, klik her.
  2. Streaming: DK4's programmer kan også streames på nettet via kanalens hjemmeside, DK4.dk eller DK4.tv. Her kan du se både live-tv og tidligere udsendelser on demand via DK4 streaming.
  3. YouTube: Du kan også finde en lang række af DK4 programmer på YouTube helt gratis.

Vi håber, at du kan drage nytte af vores unikke DK4 TV-programoversigt, som vi opdaterer 2 gange dagligt.